Blogger Widgets

Tuesday, June 19, 2012

Ο Χ.Ζώης νέος εκπρόσωπος Τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Σε αλλαγές στο κόμμα του, οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις προσεχείς ημέρες μετά την ορκωμοσία των βουλευτών, προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τοποθετώντας νέο εκπρόσωπο Τύπου τον πρώην υφυπουργό και βουλευτή Χρήστο Ζώη, ο οποίος δεν εξελέγη στη Λάρισα, εξαιτίας του εκλογικού συστήματος.
Ο έως τώρα εκπρόσωπος Τύπου Τέρενς Κουίκ θα αναλάβει....
την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, πλαισιωμένος, κατά πληροφορίες, από δυο ακόμη βουλευτές, με επικρατέστερους τον Βασίλη Καπερνάρο και την Έλενα Κουντουρά, ενώ γραμματέας της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παραμένει ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αλλαγές αποφασίστηκαν χθες το βράδυ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, μεταξύ των Πάνου Καμμένου, Τέρενς Κουίκ και Κώστα Μαρκόπουλου, και ορισμένων άλλων στελεχών, και οριστικοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι.
Η πρόταση για τον Χρήστο Ζώη υπήρξε ομόφωνα, ενώ ο κ. Μαρκόπουλος φέρεται να πρότεινε τον κ. Κουίκ για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, προκειμένου το κόμμα να έχει ισχυρή παρουσία στη Βουλή.
Την ίδια ώρα με δήλωσή του στο ΑΜΠΕ ο νυν εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, στέλνει μήνυμα στην υπό συγκρότηση κυβέρνηση, λέγοντας ότι θα βρει απέναντί της τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, να ξέρει ότι θα έχει απέναντί της ένα Κίνημα που θα προστατεύσει όλα τα συμφέροντα και της Ελλάδας και των πολιτών της. Ειδικά εκείνων που πλήττονται από τις υπογραφές των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Τα επικίνδυνα αστεία για εμάς τελειώσανε», δηλώνει ο κ. Κουίκ και προσθέτει: «Οι μάσκες έπεσαν οι εντολοδόχοι των τραπεζιτών και της Μέρκελ θα αισθάνονται συνέχεια την αναπνοή μας», σύμφωνα με το protothema.gr


protothema.gr

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo