Blogger Widgets

Tuesday, July 17, 2012

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη 17/07/2012

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων στα πελάγη και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τρίτη 17 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από....

19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 26 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 25 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 26 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 26 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Πατραικό μέτριοι 5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μετά το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.



meteo

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo