Blogger Widgets

Wednesday, July 18, 2012

Η απίστευτη εξαπάτηση του Ελληνικού λαού για τις “πράσινες θέσεις εργασίας”. Δείτε τα συντριπτικά στοιχεία…


Οι τράπεζες στερούν ρευστότητα από την πραγματική οικονομία οδηγώντας επιχειρήσεις στην εξαθλίωση και ανθρώπους στην ανεργία.
Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε κακόγουστο αστείο τις προεκλογικες εξαγγελλιες για την πράσινη ανάπτυξη, εάν δεν είχε μεσολαβήσει....
η αποκάλυψη της εμπλοκής του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού με το περιβόητο Fund από το 2009.
Επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε με στοιχεία, δείτε τους πακτωλούς εκατομμυρίων που διατίθενται στην “πράσινη ανάπτυξη” και πως μεταφράζονται σε θέσεις εργασίας, μέσα από τα ίδια τα επενδυτικά σχέδια!
Γιατί φαίνεται ότι δεν αρκεί ο ρομαντισμός για να γκρεμίσει μία συμμορία επίορκων…(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund “πράσινης ανάπτυξης” τις φύτεψε;)
Δείτε λοιπόν την στυγνή πραγματικότητα με ΑΡΙΘΜΟΥΣ από εξειδικευμένο site:
» Έπεσαν»’ οι υπογραφές για την χρηματοδότηση μέσω του Επενδυτικού νόμου 5 ενεργειακών επενδύσεων.
Συγκεκριμένα με απόφαση του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Π. Ρήγα εγκρίθηκε η υπαγωγή της επιχείρησης «PDM PROJECT DEVELOPMENT MANAGEMENT Εκμετάλλευση Ακινήτων -ΕΠΕ» στις διατάξεις του Ν. 3299/2004 για την ενίσχυση του επενδυτικού σχεδίου της με το κίνητρο της επιχορήγησης για την ίδρυση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ηλιακή στη θέση «Τρανή Λάκκα» στον Πύργο του Νομού Ηλείας συνολικής δαπάνης 1.313.100 ευρώ, με ποσοστό επιχορήγησης 40%, δηλαδή ποσό επιχορήγησης 525.240,00 ευρώ.
Επιχορήγηση θα λάβει και η εταιρεία «Υδροκίνηση Αχαΐας Α.Ε.» με βάση τις διατάξεις του Ν.3299/04 για την Ίδρυση Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στη θέση «Τσετσεβίτικο Ρέμα», των Δήμων Συμπολιτείας και Ερινέου (νυν Δήμου Αιγιαλείας) στην Αχαΐα, συνολικής δαπάνης 2.990.000 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 1.785.500 ευρώ, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 59,716% επί του συνολικού κόστους της επιχορηγούμενης επένδυσης.
Το ποσό αυτό της επιχορήγησης συνάγεται από το ποσό των 1.743.000 ευρώ, ήτοι ποσοστό 60%, που αναλογεί στην αρχική επένδυση ύψους 2.905.000 ευρώ και το ποσό των 42.500 ευρώ, ήτοι ποσοστό 50%, που αναλογεί στις δαπάνες μελετών και αμοιβές συμβούλων ύψους 85.000 ευρώ. Με την επένδυση θα δημιουργηθούν δύο νέες θέσεις απασχόλησης.
Η εταιρεία «ΝΕΓΑΑΚ ΑΕ», επιχορηγείται για την Ίδρυση Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στο ρέμα «Μαυρόρεμα», του Δήμου Γουμένισσας στο Κιλκίς, συνολικής δαπάνης 2.620.000 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 1.310.000 ευρώ, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 50% επί του συνολικού κόστους της επιχορηγούμενης επένδυσης. Με την επένδυση θα δημιουργηθεί μία νέα θέση απασχόλησης.
Η εταιρεία «ΑΙΟΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΑΕ», εντάσσεται επίσης στον επενδυτικό για την ίδρυση αιολικού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση «Μύτικας», του Δήμου Οπουντίων στη Φθιώτιδα, συνολικής δαπάνης 13.500.000 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 5.400.000 ευρώ, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 40% επί του συνολικού κόστους της επιχορηγούμενης επένδυσης.
Με την επένδυση θα δημιουργηθεί μία νέα θέση απασχόλησης.
Η εταιρεία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΥΜΥΛΟΥ Α.Ε.» υπάγεται στον επενδυτικό για την ίδρυση αιολικού πάρκου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 24MW στη θέση «Ζωοδόχος Πηγή», του Δήμου Ελλησπόντου στην Κοζάνη, συνολικής δαπάνης 34.100.000 ευρώ, με επιχορήγηση συνολικού ποσού 10.230.000 ευρώ, δηλαδή ποσοστό επιχορήγησης 30% επί του συνολικού κόστους της επένδυσης.
Με την επένδυση θα δημιουργηθεί μία νέα θέση απασχόλησης.
Τι έχουμε; 21,000,000 Ευρώ για 5 (πέντε) θέσεις απασχόλησης.
Αντιλαμβάνεστε την αναλογία;
Συνειδητοποιείτε ότι τα κέρδη αυτών των “επενδύσεων” τα πληρώνουμε εμείς από τους υπερτιμολογημένους λογαριασμούς μας χωρίς να έχουμε το δικαίωμα επιλογής;
Το καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το δελτίο μίας μόνο ημέρας;
Εάν δεν εξοργιστήκατε αρκετά, κάντε λίγο υπομονή γιατί θα ακολουθήσει το ξεσκέπασμα της στυγνότερης διαπλοκής από “δημοκρατική” κυβέρνηση…

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo