Blogger Widgets

Friday, July 20, 2012

Πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 20/07/2012

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στο Αιγαίο και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από....

18 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 24 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα φτάσει τους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.



meteo

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo