Blogger Widgets

Thursday, July 19, 2012

Oι προσπάθειες των ΗΠΑ/Ισραήλ να ρίξουν, με την βοήθεια του ΟΗΕ, την κυβέρνηση της Συρίας.

Oι προσπάθειες των ΗΠΑ/Ισραήλ να ρίξουν, με την βοήθεια του ΟΗΕ, την κυβέρνηση της Συρίας που ναυάγησαν πρός στιγμήν με το Βέτο Ρωσίας και Κίνας και θα ήταν μια κατάφωρη παραβίαση....
του διεθνούς δικαίου. Οι πιέσεις όμως αυξάνονται.

 Σε άλλα άρθρα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα μου για τις λυσσαλέες προσπάθειες των ΗΠΑ/Ισραήλ να καταλύσουν το καθεστώς του Προέδρου Ασάντ - που θα τους άνοιγε τον δρόμο για την επίθεση που σχεδιάζουν εναντίον του Ιράν - υπήρχαν και τεκμηριωμένα στοιχείας, που αποδείκυαν, ότι η CIA, εκτός απο τους μισθοφόρους που μπάζουν κρυφά στην Συρία μέσω Τουρκίας, Λιβάνου, Ιορδανίας και Ιράκ, μετέφεραν στην Συρία και 600 μισθοφόρους που είχαν προηγουμένως χρησιμοποιήσει για τους ίδιους "επαναστατικούς" σκοπούς στη Λιβύη. Πρόκειται για διεθνείς αλήτες, που είχαν εκπαιδευθεί ειδικά στη Γαλλία για να χρησιμοποιούνται ως ελεύθεροι σκοπευτές και να πυροβολούν αδιακρίτως κατά του άμαχου πληθυσμού, παρουσιάζοντας τα θύματά τους σε κάποια ταρακουνημένα βίντεο κινητών που βλέπουμε στην τηλεόραση, σαν θύματα της συριακής κυβέρνησης.

Και όπως είναι επόμενο, η πλύση εγκεφάλου που γίνεται στον απλο πολίτη απο τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης (!), συνοδεύεται και απο έναν καταιγισμό δηλώσεων πολιτικών και απο ανάλογες πληροφορίες και εκθέσεις ανταποκριτών των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων, που με τα ψέματά τους ή αυτά που άκουσαν απο ανεύθυνους και μεταδίδουν σαν ειδήσεις, μιλάνε για αιματοκυλίσματα, για τα οποία μόνμος υπεύθυνος είναι ο Πρόεδρος Ασάντ.

Τα ίδια και στην ειδική σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που έγινε χθές Σάββατο, 4. Ιανουαρίου 2012, και όπου η υπουργός Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Catherine Ashton, είπε, ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες των αραβικών κρατών για την απομάκρυνση του Ασάντ. "Ήρθε η ώρα, είπε, να μιλήσουμε όλοι με μία φωνή και να ζητήσουμε ένα τέλος της αιματοχυσίας και να ζητήσουμε ένα δημοκρατικό μέλλον για την Συρία". Καταδίκασε δε ταυτόχρονα την συνεχιζόμενη βία, λέγοντας: "Ζητούμε απο τον πρόεδρο Ασάντ, να σταματήσει αμέσως τις δολοφονίες των πολιτών, να απομακρύνει τον στρατό του απο τις διάφορες πόλεις και να παραιτηθεί για το καλό της χώρας του, για να επιτρέψει μια ειρηνική μετάβαση".


Η κυρία όμως αυτή, που μιλά για λογαριασμό ΟΛΩΝ ΜΑΣ, δεν μας είπε το βασικότερο, το που δηλαδή θα οδηγήσει αυτή η ειρηνική μετάβαση που ζητάει. Αν συνειδητοποιούσαμε την τύχη των άλλων χωρών, που με τα ίδια τερτίπια, με την πίεση της κοινής γνώμης και τέλος με την ανοικτή στρατιωτική επέμβαση ύστερα απο βομβαρδισμούς με εμπλουτισμένες με ουράνιο βόμβες, Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ και Λιβύη, απελευθερώθηκαν απο τους "τυράννους" και "σφάχτες" τους, θάπρεπε να ευχόμαστε να μην έχει και η Συρία την ίδια τύχη.

Πολύ φοβούμαι όμως, ότι και η χώρα αυτή τελικά δεν θα γλυτώσει την "απελευθέρωσή" της. Βλέποντας τις "ειδήσεις" της ΝΕΤ χθές το βράδυ, δεν είδα την παραμικρή αποστασιοποίηση της Ελλάδος απο την διεθνή τρομοκρατία που ασκείται στούς πολίτες απο τα ΜΜΕ, εδω για τον Ασάντ, που δεν υποκύπτει στα κελεύσματα των ΗΠΑ/Ισραήλ. Ούτε και από αυτά που είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Ban Ki Moon, που κατέκρινε το Βέτο της Ρωσίας και της Κίνας, γιατί "υποσκάπτει τον ρόλο των Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Κοινότητας". Εμ μπορεί να πεί και τίποτε αλλο αυτός ο Καραγκιόζης; Την άλλη μέρα θα τον απολύσουν. Κουβέντα στην κρατική μας τηλεόραση και γι' αυτά που είπε ο Πρέσβης της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βιτάλι Τσούρκιν, ότι η κατάσταση που παρουσιάζεται διεθνώς για την Συρία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Πως λοιπόν θα καταλάβει ο Έλληνας, ότι αυτά που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ/Ισραήλ για Δημοκρατίες, Ελευθερίες, Ανθρώπινα Δικαιώματα και άλλα τέτοια ωραία και καλά, και απο την άλλη μεριά για τους απεχθείς και κακούργους δυνάστες των λαών τους, είναι σκέτες μπαρούφες, που ο μόνος σκοπός που έχουν, είναι η επικράτηση της παγκόσμιας κυβέρνησης των αφεντικών τους; Δεν διδαχθήμαμε απο την τραγωδία της "απελευθέρωσης" του Ιράκ ή της Λιβύης, δεν βλέπουμε, ότι ο Ασάντ, όπως και ο Πούτιν στη Ρωσία, έχουν στοχοποιηθεί, γιατι στέκονται εμπόδια στα παγκόσμια σχέδια του Ηγεμόνα;

Και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, δεν καταλάβαμε, ότι τα επαναστατικά κινήματα προσφέρουν μια μικρή μόνο ανάσα στην υποαπασχολούμενη νεολαία, που προηγουμένως έχει κατάλληλα ξεσηκωθεί, και ότι μετα την μικρή ευφορία ή τον κάποιο οργασμό αν θέλετε, ξανάρχονται τα ίδια αδιέξοδα, μόνο πολύ χειρότερα; Όπως στην Ελλάδα και την Αίγυπτο;

Και πως να μην ξανάρθουν, αφού οι πρώτοι διδάξαντες, ΗΠΑ και Ισραήλ, είναι και τα κράτη, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καθυποταγή του κόσμου στα κελεύσματά τους, με τα ατομικά οπλοστάσια και τις πολεμικές αρμάδες και στρατιωτικές βάσεις που διατηρούν στην Υφήλιο. Για την Δημοκρατία και Ελευθερία είναι όλα αυτά; Για Δημοκρατία και Ελευθερία είχαν στειλει αρχές του 50 τους Έλληνες φαντάρους σαν ντουρντουβάκια στην Κορέα, που αρκετοι άφησαν εκεί τα κόκαλά τους "πολεμώντας για τα ιδανικά", αφου "πνίξανε τους κίτρινους στο αίμα", όπως λέει και το εμβατήριο που τραγουδούσαμε σαν νεοσύλλεκτοι στην Κόρινθο. Ή στο Κόσοβο, για να υπερασπιστούν τους εμπόρους ναρκωτικών του Θάτσι, που φλόμωσαν μετα την Ελλάδα στην ηρωίνη; Και τα αερολάνα που πετούσαν με τις θανατηρφόρες βόμβες του ΝΑΤΟ απο την Κρήτη για την Λιβύη; Τι μας είχε κάνει ο Γκαντλαφι;

Υπ' αυτή την έννοια νάμαστε ευχαριστημένοι, που με το Βέτο της Ρωσίας και της Κίνας αποτράπηκε προς στιγμήν η προέλαση των ΗΠΑ/Ισραήλ, η κατάλυση της Συρίας και ο δρόμος του Ηγεμόνα προς το Ιράν - και ίσως ένας 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Διότι αν πέσει το Ιράν, ο επόμενος στόχος τους θα είναι το νότιο μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας - πάντα με το δοκιμασμένο μοντέλο των πληρωμένων επαναστατών, που θα μπάσουν κρυφά απο τα γειτονικά κράτη της Ρωσίας. Τα ίδια που έκαναν στην Λιβύη και κάνουν σήμερα στη Συρία. Και να ευχόμαστε να μήν υποκύψει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο δεδηλωμένος αντίπαλός του Ηγεμόνα, στις κάθε είδους πιέσεις που υφίσταται, ένας πολιτικός, που σαν πρώην μέλος της KGB έχει ιδίαν αντίληψη των γεγονότων του κόσμου και δεν επηρρεάζεται απο τα ΜΜΕ και τις Μη Κυβερνητικές Υπηρεσίες που έχουν εγκατασταθεί με χρήματα του Σόρος και άλλων αγαθοεργών ιδρυμάτων των ΗΠΑ/Ισραήλ στη Ρωσία και του κάνουν τον βίο αβίωτο.

Ναί, τέτοιους πολιτικούς χρειαζόμαστε, αν δεν θέλουμε να πέσουμε στα νύχια των ηγετών της "κυβέρνησης του ενός κόσμου". Στηρίζοντας αυτούς που προβάλλουν ακόμη μια αντίσταση εναντίον της παγκόσμιας κυβέρνησης του Ηγεμόνα, που εκτός απο την Ρωσία είναι το Ιράν, το Πακιστάν, η Κίνα και η Ινδία, που αμφιταλαντέυεται ακόμη μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε πολλά για το πώς παρουσιάζονται διαδηλώσεις υπερ του Ασάντ σαν επαναστάσεις εναντίον του. Απο τα κατα τα άλλα δημοκρατικά και ελεύθερα ΜΜΕ της Δύσης.




berlin-athen

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo