Blogger Widgets

Wednesday, July 18, 2012

Τούρκικη απάντηση για την τύχη των κομάντος που άνεβηκαν στα ίμια

Στα σενάρια που κυκλοφορούν στον ελληνικό τύπο για τον θάνατο όλων των μελών της ομάδας των τούρκων βατραχανθρώπβν που είχαν ανέβει στα Ίμια το 1996 απαντούν οι Τούρκοι.
 Η εφημερίδα Radikal γράφει " στα Ίμια υψώθηκε η σημαία....

του ψεύδους" και υπσοτηρίζει πως όλοι οι ομάδα των τούρκων στα Ίμια είναι εν ζωή.


 "Ο αρχηγός της ομάδας Ερτζάν Κιρέτστεπε είναι στη φυλακη με τις κατηγορίες συμμετοχής στο σχέδιο συνωμοσίας Βαριοπούλα. Και ο Αλί Τουρκσέν έχει προφυλακιστεί με τις ίδιες κατηγορίες. Όλοι οι άλλοι κομάντος συνεχίζουν τ ακαθήκοντα τους στον τουρκικό στρατό σε διάφορες θέσεις. Ο Μετίν Ιζ ο οποίος ήταν ο συντονιστής της επιχείρησης έχει πάρει σύνταξη." γράφει η τουρκική εφημερίδα. Επίσης τα μέλη της ομάδας Χακάν Τσαλισκάν, Σαλίχ Τσορεκτσίογλου, Τζαβίτ Οζμέν, Αμντουλάχ Ασλάν, Σαντετίν Ντογάν, Λεβίν Κετέν, Λουτφού Τοκούσογλου,Ιμπραχίμ Μπαλτσίν, Χασάν Αράπ και ο Τανέλ Ερεναϊγ είναι εν ζωή" γράφει η Radikal.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Samanyolu αναφέρει δηλώσεις τούρκων αξιωματικών  που δηλώνουν " οι έλληνες που μαστίζονται απο την οικονομική κρίση ψάχνουν ιστορίες ηρώων. Όμως όταν κάνουν κάτι τέτοιο ας κοιτάξουν λίγο και την πραγματικότητα" 

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo