Blogger Widgets

Tuesday, July 3, 2012

Πρόγνωση καιρού για Τρίτη 03/07/2012

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις και διατήρηση των υψηλών θερμοκρασιών στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί....

από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά πελάγη τις πρωινές ώρες θυελλώδεις, με μικρή σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Εξαίρεση αποτελούν τα βορειοδυτικά τμήματα του Αιγαίου και η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι εντάσεις των ανέμων δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 28. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.



meteo

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo