Blogger Widgets

Monday, July 2, 2012

Απίστευτο! Άνεργες Ελληνίδες πωλούν τα ωάρια τους 5000€!

Έναν πρωτότυπο τρόπο έχουν βρει αρκετές Ελληνίδες για να βγάλουν τα προς το ζειν καθώς είναι όμορφες, μορφωμένες αλλά άνεργες.
Έτσι έφτασαν στο σημείο να πωλούν το γενετικό τους υλικό σε άτεκνα ζευγάρια αντί του ποσού των 5000 ευρώ. Δεκάδες είναι οι νέες που καταφεύγουν σε ιατρεία εξωσωματικής γονιμοποίησης της Αθήνας ζητώντας....

τους να βγάλουν κάποια χρήματα.

Στην απόφασή τους αυτή βοηθάει το γεγονός ότι δεν φοβούνται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους καθώς καλύπτονται από την ανωνυμία που τους προσφέρει ο νόμος.

Ανεπίσημες αλλά σίγουρες πληροφορίες που δημοσιεύονται στο star.gr αναφέρουν πως για την δότρια η τιμή για τον πρώτο κύκλο ωοληψίας ξεκινάει από τα 3000 ευρώ και φτάνει τα 5000 ευρώ.

Ενώ για τις επόμενες φορές το ποσό ξεκινάει από τα 1500 ευρώ. Η κοπέλα που θα αποφασίσει να πουλήσει τα ωάρια της λαμβάνει τα χρήματα από το υποψήφιο ζευγάρι χωρίς φυσικά να πάρουν κάποια απόδειξη.

Σύμφωνα με τον νόμο του 2008 η δωρεά ιστών και οργάνων αποτελεί πράξη αγάπης και για το λόγο αυτό γίνεται χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρισμα.


0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo