Blogger Widgets

Tuesday, July 3, 2012

Αποκάλυψη - σκάνδαλο!!!Έτσι χειραγωγούσαν τα ΜΜΕ. 51.081.089 ευρώ έχωσε ο Ταμβακάκης σε διαφήμιση σε τηλεόραση, εφημερίδες, ραδιόφωνα!!!

Λεφτά υπάρχουν και τελικά τα είχε η Εθνική. 2009, 2010, 2011 το τρελό ποσό των 51 εκατ. ευρώ δαπάνησε η Εθνική τράπεζα για διαφήμιση σε ΜΜΕ. Ακριβώς!!! Πολύ καλά διαβάσετε. Στις χρονιές της απίστευτης κρίσης που....

πέρασε ο ελληνικός λαός, στις χρονιές που ο κόσμος είπε το ψωμί ψωμάκι, στις χρονιές που έγινε η ανακεφαλαιοποίηση των χρεοκοπημένων τραπεζών, στις χρονιές που ο κόσμος δεν μπορούσε να αποπληρώσει δάνεια και πιστωτικές κάρτες, στις χρονιές που ο κόσμος αυτοκτονούσε επειδή του έπαιρναν το σπίτι η κρατικοδίαιτη δήθεν ιδιωτική Εθνική τράπεζα του κυρίου Ταμβακάκη διαφημίστηκε στα ΜΜΕ της Ελλάδας δίνοντας το εξωφρενικό ποσό των 51.081.089 ευρώ!
Έτσι για να καταλαβαίνουμε πώς … η Εθνική τράπεζα δημιουργούσε συνθήκες εξάρτησης και πίεσης στα ξεπουλημένα ΜΜΕ. Να γιατί το 95% των καναλιών λειτουργούσε υπέρ της κυβέρνησης του ΓΑΠ και να γιατί όσοι δεν συμμορφωνόντουσαν αποκλειόντουσαν από τη διαφημιστική δαπάνη της Εθνικής τράπεζας.
Συμπέρασμα: ο κύριος Ταμβακάκης δεν λειτουργούσε ούτε υπέρ των μετόχων ούτε υπέρ της Εθνικής τράπεζας γιατί πολύ απλά αν φρόντιζε να λειτουργεί προς όφελος των χιλιάδων μικρομετόχων και των αποταμιευτών της Εθνικής τράπεζας όπως επίσης και των πελατών δεν θα τολμούσε να βάλει διαφήμιση σε εφημερίδα που πουλάει 400 φύλλα πανελλαδικά στη τιμή των 9000 ευρώ.
Αυτά θα πρέπει να τα εξηγήσει ο κύριος Ταμβακάκης όταν και όποτε του ζητηθεί ο λόγος (σε λίγες ημέρες ακολουθεί ρεπορτάζ για το πού έβαζε διαφήμιση το κύριος Ταμβακάκης και μάλιστα με αδιαφανείς διαδικασίες ελεγχόμενες από το νόμο).
Πώς να το κάνουμε κύριε Ταμβακάκη, τα λεφτά της Εθνικής τράπεζας δεν ήταν ούτε χρήματα του ΠΑΣΟΚ ούτε χρήματα της ΝΔ και πολύ περισσότερο δεν ήταν δικά σας. Ήταν χρήματα των μετόχων της Εθνικής τράπεζας, των χιλιάδων πελατών της, των εκατομμυρίων καταθετών. Στο όργιο κατασπατάλησης που επιδοθήκατε θα αναγκαστείτε αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσετε.


0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo