Blogger Widgets

Tuesday, July 3, 2012

Ρούπερτ Μέρντοχ: «Η Σαεντολογία είναι μια ανατριχιαστική και παράξενη αίρεση»

Ευθεία επίθεση κατά της Σαεντολογίας εξαπέλυσε μέσω twitter ο 81χρονος Αυστραλός...
μεγιστάνας των μίντια με αφορμή το διαζύγιο Κρούζ-Χόλμς. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις εταιρίες που του ανήκει είναι το κινηματογραφικό στούντιο....

20th Century Fox, παραγωγός και διανομέας πολλών από τις ταινίες του Τομ.

«Η Σαεντολογία είναι και πάλι στην επικαιρότητα. Πολύ παράξενη αίρεση. Παίζονται πάρα πολλά χρήματα στην συγκεκριμένη υπόθεση με τον Τομ Κρουζ να είναι το No2 ή το No3 στην ιεραρχία της». Αυτό τουίταρε στους 263.000 followers του ο ιδιοκτήτης του News Corporation (στον οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων οι Αγγλικές εφημερίδες Sun και Times και η New York Post).

Προσθέτοντας αμέσως μετά «Παρακολουθήστε την ιστορία των Χολμς και Κρουζ να εξελίσσεται. Υπάρχει κάτι πολύ ανατριχιαστικό, ακόμη και σατανικό που τρέχει με αυτούς τους ανθρώπους».

Ως αποτέλεσμα, ο Μέρντοχ δέχτηκε εκατοντάδες επιθέσεις από εξαγριωμένους Σαεντολόγους στο twitter, χωρίς όμως να πτοηθεί καθόλου «Μετά από το tweet μου περί Σαεντολογίας δέχτηκα εκατοντάδες επιθέσεις. Περιμένω ότι θα αυξηθούν, θα χειροτερέψουν και ότι θα εξελιχθούν και σε απειλές. Αλλά επιμένω σε αυτό που είπα».


 

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo