Blogger Widgets

Wednesday, July 11, 2012

Σεξ, πάρτι και μεθύσια. Στα άδυτα του Ολυμπιακού Χωριού !!!

Οι αποκαλύψεις στο βιβλίο "Οι μυστικοί Ολυμπιακοί" θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν ένας πρώτης τάξεως σενάριο....
για μια μεγάλη box - office επιτυχία.


Λίγες μόνο ημέρες απομένουν από την έναρξη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο και το βιβλίο "The Secret Olympics", που θα εκδοθεί στις 27 Ιουλίου, έρχεται να ταράξει τα νερά του Ολυμπιακού Κινήματος.


Ο συγγραφέας, μέλος της βρετανικής εθνικής ομάδας, περιγράφει τα όσα είδε και άκουσε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων κατά την παραμονή του σε Ολυμπιακά Χωριά.

Τι συνέβαινε στο Ολυμπιακό Χωριό; "Ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα", σημειώνει.

Ενώ πάλι τα ναρκωτικά απαγορεύονται στα Ολυμπιακά Χωριά, οι αθλητές έχουν τον τρόπο τους, γεμίζοντας μπουκάλια νερού με βότκα και εξασφαλίζοντας να "περάσουν" μαριχουάνα στον χώρο.

Ολυμπιονίκες που μίλησαν στη New York Post ανέφεραν ότι έχει σχηματιστεί ένας μύθος γύρω από τα προφυλακτικά -είχαν εξαφανιστεί 70.000 προφυλακτικά σε μία εβδομάδα στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ- που δίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Είναι παράδοση να πάρεις όσα περισσότερα μπορείς για να αναγκαστούν να τα αντικαταστήσουν", ανέφερε ο 35χρονος Ολυμπιονίκης Todd Lodwick.

Ενώ επισημαίνει ότι είναι μύθος πως οι Ολυμπιονίκες κάνουν πολύ σεξ, παραδέχεται πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνουν περισσότερο σεξ από ό,τι συνήθως. "Πώς θα μπορούσε να μην είναι έτσι εάν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία...", συμπληρώνει.

"Όταν βρίσκομαι εκεί, είμαι σε δύο διαφορετικές ταχύτητες", δήλωσε στην New York Post Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης υπό τον όρο της ανωνυμίας, σημειώνοντας πως είτε είναι τόσο επικεντρωμένη στον στόχο της είτε μετατρέπεται σε αυτό που αποκαλούμε πάρτι άνιμαλ.

Τόσο ο Todd Lodwick όσο και η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης που διατηρεί την ανωνυμία τους αναφέρουν πως υπάρχουν δύο "κατηγορίες" αθλητών. Εκείνοι που είναι η ελίτ της ελίτ και εστιάζουν στον στόχο τους, απέχοντας από ναρκωτικά, σεξ και ποτά και εκείνοι που βρίσκονται... απέναντι.

"Στο Ολυμπιακό Χωριό τις ονομάζουν "Ένδοξες Μέρες", σημειώνει η Ολυμπιονίκης, με αυτούς που προσπαθούν να καλύψουν τις μέρες τους καταναλώνοντας πολύ αλκοόλ και κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο σεξ μπορούν.

"Μένεις ξύπνιος όλη τη νύχτα και περιμένεις στην ουρά στα McDonald's να σου σερβίρουν πρωινό στις 4.30 το πρωί. Τρως, κοιμάσαι, σηκώνεσαι 9 με 10 το πρωί για τον Τύπο και μετά αρχίζεις να διασκεδάζεις ξανά.

Πριν από δύο χρόνια και ενώ ήταν η έκτη ή έβδομη μέρα ξέφρενης διασκέδασης για εμένα είπα "παραιτούμαι". Με κοίταξαν και μου είπαν "αποκαλείς τον εαυτό σου Ολυμπιονίκη", θυμάται η αθλήτρια.

Σε ό,τι αφορά το σεξ, ο "Κρυφός Ολυμπιονίκης" γράφει ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι ο τύπος σου, καθώς το Ολυμπιακό Χωριό μπορεί να σε εξυπηρετήσει, παρέχοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει στη γη.

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, οι αθλητές χρειάζονται να κάνουν κάτι για να κάψουν την απεριόριστη ενέργειά τους. Δεδομένου ότι το Ολυμπιακό Χωριό είναι σαν μία πόλη καλά φυλαγμένη και απομονωμένη από τον πραγματικό κόσμο, "κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει τις απιστίες σου".

"Ένιωθα τρομερά ένοχη που απάτησα το αγόρι μου", σημειώνει η Ολυμπιονίκης, ενώ ένας συναθλητής διερωτάται γιατί, σημειώνοντας ότι όλοι έκαναν κάτι με κάποιον άλλο εκείνο το βράδυ.

Οι αθλητές αποκαλύπτουν και την αμερικανική ολυμπιακή παράδοση που θέλει όλους τους αθλητές να μεθάνε πριν από την καθιερωμένη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που την επόμενη μέρα που κάνεις χειραψία με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είσαι ακόμα μεθυσμένος.

O Todd Lodwick σημειώνει μάλιστα ότι οι αθλητές καταλήγουν να κοιμούνται σε άλλο δωμάτιο από αυτό που θα έπρεπε και μετά έρχεται η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουν.

Ανάλογα είναι και αυτά που περιγράφει η Αμερικανίδα αθλήτρια για την εμπειρία της στον Λευκό Οίκο το 2010.

"Ξύπνησα και δίπλα μου ήταν ένας άντρας. Είχα πιει τόσο πολύ που δεν είχα καμία ανάμνηση από το τι συνέβη. Πρόκειται να γνωρίσω τον πρόεδρο και είμαι ακόμα μεθυσμένη.

"Νομίζω ότι ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν μύριζε την αναπνοή μου. Ήταν τόσο κοντά και ξέρω ότι μύριζα αλκοόλ. Ένιωθα ταπεινωμένη, αλλά όλοι γελούσαν", θυμάται.

Το να είσαι μεθυσμένος όταν πηγαίνεις στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τον Todd Lodwick, αποτελεί παράδοση, κάτι που συνέβη όσες φορές πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 


0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo