Blogger Widgets

Wednesday, July 11, 2012

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη για χασίς

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που συνελήφθη με χασίς και δενδρύλλιο στο σπίτι του στην Κορινθία.

Το συγκεκριμένο στέλεχος είχε κορυφαία θέση....

στη δημοτική αρχή Θωμαΐδη, πριν από περίπου 6-7 χρόνια και είναι ηλικίας 60 ετών.
Θωρείται ότι ήταν από τα πιο ενεργά στελέχη του κόμματος, είχε ανάμειξη στα δημοτικά πράγματα, αλλά δεν είχε ασχοληθεί ποτέ του ενεργά με την κεντρική πολιτική σκηνή.
Σύμφωνα με το korinthianews.gr συνελήφθη από τους αστυνομικούς στα τέλη της περασμένης εβδομάδας για μεγάλη ποσότητα χασίς που βρέθηκε στο σπίτι του!
Αφέθηκε ελεύθερος, αλλά η είδηση της σύλληψης του έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου, αλλά και στην Ιπποκράτους που ψάχνει το θέμα.
Το δελτίο τύπου της αστυνομίας ανέφερε μεταξύ άλλων: ότι “…Συνελήφθησαν το Σαββάτο το πρωί, στην Κόρινθο , από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 52 ετών αντίστοιχα, γιατί καλλιεργούσαν δενδρύλλια και κατείχαν ποσότητα κάνναβης, στις οικίες τους.
Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν:
Στην οικία του 60χρονου, δύο γυάλινα δοχεία που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους -169- γραμμαρίων, ενώ στην αυλή της οικίας, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 40 εκατοστών.
Στην οικία του 52χρονου, μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, ενώ στην ταράτσα της οικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θερμοκήπιο), 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,8 έως 2,3 μέτρων, καθώς και μία συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κάνναβης, βάρους -350- γραμμαρίων…”

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo