Blogger Widgets

Monday, July 2, 2012

Κανονικά με χιλιαράκια έπρεπε!!!

Αύριο το μεσημέρι η κλήρωση της ιπποδύναμης για τους νέους βουλευτές…Ο λόγος για τα βουλευτικά αυτοκίνητα εκείνων που δεν επανεξελέγησαν και θα περάσουν πλέον δικαιωματικά στους νέους θαμώνες της Βουλής μέσω κλήρωσης.

Την σχετική γραπτή πρόσκληση να παραστούν στην όλη διαδικασία, τα πρωτάκια της Βουλής την έλαβαν την ημέρα της ορκωμοσίας αλλά θα πρέπει να ενημερώσουμε....

εκείνους που δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμη ότι οι παλιές κουρσάρες, Lexus, Mercedes, Saab και τα συναφή, έχουν πλέον τελειώσει.

Έχουν ξωμείνει βεβαίως μερικά τέτοια αυτοκίνητα που η μίσθωσή τους είναι ακόμη σε εξέλιξη και θυμίζουν περασμένα μεγαλεία, αλλά η εντολή για τα νέα αυτοκίνητα είναι απόλυτα σαφής και προσαρμοσμένη στην σημερινή πραγματικότητα.

Τα υπερπολυτελείας αντικαθίστανται με μικρότερου κυβισμού και υβριδικά με την γνωστή διαδικασία του leasing και θα στοιχίσουν στους Έλληνες φορολογούμενους περί τα τριάμισι εκατομμύρια ευρώ ετησίως αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ που κόστιζαν τα άλλα της… πρόκλησης και δη σε καιρούς χαλεπούς.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo