Blogger Widgets

Wednesday, July 4, 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ..."ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ"

Η Βρετανία είναι έτοιμη να κλείσει τα σύνορά της για τους Έλληνες μετανάστες σε περίπτωση αποχώρησης της χώρας από την ευρωζώνη. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, David Cameron, ο οποίος τόνισε πως η χώρα του είναι «έτοιμη να κάνει ότι χρειαστεί» για να αποτρέψει....
το κύμα μεταναστών προς τη Βρετανία.
Διευκρίνισε βέβαια ότι οι περιορισμοί αυτοί θα επιβληθούν μόνο εάν υπάρξουν «έκτακτες πιέσεις» στο σύστημα. Και πάλι όμως, τέτοιες δηλώσεις προκαλούν αν μη τι άλλο έκπληξη, πόσο μάλλον όταν εκφράζονται δια στόματος πρωθυπουργού, δεδομένου ότι πρόκειται για πολίτες της ΕΕ.
«Προφανώς έχουμε σχέδια για κάθε πιθανό ενδεχόμενο... η νομική θέση είναι πως εάν υπάρξουν έκτακτες πιέσεις και εντάσεις, είναι πιθανό να ληφθεί δράση για τον περιορισμό της ροής των μεταναστών» δήλωσε ο κ. Cameron μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή και συμπλήρωσε: «Προφανώς ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί... Θα ήμουν έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί».

makeleio

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo