Blogger Widgets

Friday, July 6, 2012

Ανελέητο σφυροκόπημα αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας

Τις βασικές κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθεί η αντιπολιτευτική τακτική, εν όψει και των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ανέλυσε ο Αλέξης Τσιπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην κεντρική του τοποθέτηση στην κλειστή συνεδρίαση ο κ. Τσίπρας ανέφερε....

σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «σφυροκοπήσει» την τακτική της κυβέρνησης στις προγραμματικές δηλώσεις η οποία, όπως υποστήριξε, καθημερινά επιβεβαιώνει ότι, με «ψέματα» κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές και να στερήσει την πρωτιά από το σχήμα της ριζοσπαστικής αριστεράς.

Επιπλέον, τόνισε ότι βασικός στόχος των ομιλητών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι η αποδόμηση των προγραμματικών δηλώσεων της τρικομματικής κυβέρνησης.

Μεταφέροντας το «κλίμα» από την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχοντες στη συνεδρίαση τόνιζαν ότι συμπυκνώνεται σε αναφορές, όπως- μεταξύ άλλων- «δεν κάνουμε βήμα πίσω», «ασκούμε υπεύθυνη αντιπολίτευση» και «δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

Άλλες πηγές μετέφεραν τη θέση ότι αυτή η κυβέρνηση κινείται στα βήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων αύριο το απόγευμα, καθώς επίσης και το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορίστηκε να τοποθετηθούν 30 βουλευτές εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, δηλαδή οι επικεφαλής των Επιτροπών Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου, οι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και 12 ακόμη βουλευτές, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παρίσταται κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής. 

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo