Blogger Widgets

Sunday, July 1, 2012

Επίθεση Αλαφούζου σε Χατζηνικολάου: ".... πλακώσανε κι οι γύφτοι"!

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τα χώνει  στον Real FM και στον γνωστό για τις Ολυμπιακές του πεποιθήσεις, Νίκο Χατζηνικολάου. Έγραψε, μάλιστα στο twitter πως: «Μάλλον ´ μάθανε πως ....
και πλακωσαν και οι .... ´ αυτα όμως αλλάζουν !!!».


Αποσπάσματα από όσα έγραψε στο twitter ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή την συνέντευξη αθλητίατρου, στον Real FM, σύμφωνα με τον οποίο ο Λέτο θα μείνει 17 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης:
Σας ενημερώνω τα δημοσιοποιούμενα από REAL για τον Λέτο είναι κακόβουλα ψέμματα. Η αντιπαναθηναϊκή προπαγάνδα του Χατζηνικολάου καλά κρατά!
- Καλημέρα σας κ. Αλαφούζο... Με το Λέτο τι γίνεται στην πραγματικότητα; Είναι αλήθεια ότι μπορεί να μείνει 17 μήνες έξω;;;
Μόλις μάθω θα σας ενημερώσω... Ας περιμένουμε λίγο. Δεν πιστεύω ότι η πηγή της είδησης είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη!
- Σας ευχαριστώ πολύ... δε νομίζω ότι είναι σωστό ούτε για την ψυχολογία του Σέμπα, αλλά ούτε γενικά να λέγονται τέτοια ψέμματα!!!
Ναι! Κι ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΟ μας! Μάλλον μάθανε πως... και πλάκωσαν και οι... αυτά όμως αλλάζουν.
- Καλημέρα κ. Αλαφούζο! Θα ήθελα να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και στο θέμα του προέδρου της ΠΑΕ, είναι επίσης σημαντικό για όλους!!
Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που επέτρεψαν να συμμετάσχω στο εγχείρημα διάσωσης είναι η παρουσία του Δημήτρη Γόντικα!
- Ειμαι σίγουρος ότι μπορείτε να το αλλάξετε. Καλή αρχή για αύριο! Όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να φθάσουμε τον ΠΑΟ μας εκεί που αξίζει
Τα περί Λέτο είναι προπαγάνδα από εχθρικά κέντρα. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε 7-8 μήνες. Μην πιστεύετε εχθρικά μέσα!
-Και κάτι άλλο κύριε αλαφουζε το Ελλάς Ευρώπη παναθηναϊκός έλεος πια,κατάντησε γραφικό,στην Ελλάδα είστε δευτεροτριτος...
Λυπάμαι που τα Παναθηναϊκά μας συνθήματα σας εκνευριζουν ! ΕΛΛΑΣ Ευρώπη Παναθηναϊκός !!
-Διαβάζω τις τελευταίες μέρες οτι υπάρχει περίπτωση πώλησης του Καπίνο.Το παιδί είναι αρρωστάκι και παικταρας.Μηπως είναι λάθος?
Tον Καπινο δεν πρέπει να τον πουλήσουμε. Χρειαζόμαστε ολα τα μεγαλα μας ταλέντα.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo