Blogger Widgets

Sunday, July 8, 2012

Και Πασοκικό σώβρακο με σύνθημα «Ανασύσταση»!

Αποφασισμένος να «περάσει» προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της «Ανασύστασης» είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος που μαζί με τις πράσινες φανέλες, κυκλοφόρησε και μποξεράκια....
για τους σκηροπηρυνικούς του κόμματος.

Με το σύνθημα «Η Σκέψη σου, Πολιτική Μας Πρόταση» τοποθετημένο στρατηγικά πάνω σε σημείο που συμβολίζει τα πρωτόγονα ΠΑΣΟΚικά ένστικτα αλλά και την ευαισθησία που δείχνει η νέα ηγεσία σε «επίμαχα» ζητήματα, ο πρόεδρος του κινήματος, έδειξε την πρόθεσή του να συγκρουστεί με εκπροσώπους και νοοτροπίες του παρελθόντος, που αντιτίθενται στην ανασύσταση και επιμένουν να γράφουν τα συνθήματα στο πίσω μέρος του εσωρούχου.
Σύμφωνα βέβαια με βετεράνους «Πασοκολόγους», το σλόγκαν «Η Σκέψη σου, Πολιτική Μας Πρόταση», δείχνει την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να υιοθετήσει την τακτική «Εσύ ό,τι Πείς» και «Ο Πελάτης έχει πάντα δίκιο», αφού είναι πρόθυμος να μετατρέψει σε πολιτική πρόταση ο,τιδήποτε σκεφτεί ο μέσος οπαδός (δηλαδή τον διορισμό).
Τα εσώρουχα πάντως, που διανεμήθηκαν σαν μπόνους στους ομιλητές της διάσκεψης και σε περιορισμένο αριθμό μελών του κόμματος, αναμένεται πολύ σύντομα να γίνουν cult. Π.χ., η μπλούζα ήδη έγινε ανάρπαστη από ριψοκίνδυνους θιασώτες των extreme sports, που τους αρέσει, φορώντας την, να ανεβάζουν την αδρεναλίνη λόγω κινδύνου προπηλακισμών στο όριο. Επίσης, ήδη κάποιοι φοράνε τα συγκεκριμένα σώβρακα με το παντελόνι ελαφρά χαμηλωμένο, ώστε η άκρη τους που περισσεύει, να λειτουργεί σαν ερωτικό κάλεσμα ανάμεσα σε ομοϊδεάτες σοσιαλιστές.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

kafeneio-gr

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo