Blogger Widgets

Saturday, June 23, 2012

Πρόγνωση καιρού για Σάββατο 23/06/2012

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας, περιμένουμε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί....
από 19 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι ασθενείς και τοπικά βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς. Βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo