Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

Τουρκικός στρατός αναπτύσσεται στα σύνορα με τη Συρία

Η Τουρκία αναπτύσσει αντιαεροπορικό οπλισμό στα σύνορά της με τη Συρία , όπως ανακοίνωσε η τουρκική κρατική τηλεόραση. Το τουρκικό κανάλι TRT μετέδωσε ότι αντιαεροπορικός οπλισμός έχει στηθεί σε αρκετές θέσεις στα σύνορα των δύο χωρών. Επίσης, το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan προέβαλε βίντεο....
στο οποίο ένα στρατιωτικό κομβόι κατευθυνόταν στην τουρκο-συριακή μεθόριο. Πιο συγκεκριμένα, το κρατικό πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως η αυτοκινητοπομπή των περίπου 30 στρατιωτικών οχημάτων, περιλαμβανομένων φορτηγών που μεταφέρουν συστοιχίες πυραύλων, ξεκίνησε από την παραθαλάσσια πόλη Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα. Επίσης, τεθωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα μετέβησαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Σανλιούρφα στη μέση των συνόρων της Τουρκίας με την Συρία και την Χατάι.

Το πρακτορείο μετέδωσε ακόμη ότι υπάρχουν πληροφορίες πως τα οχήματα θα παραταχθούν κατά μήκος των συνόρων και ότι πολλά στρατιωτικά οχήματα έχουν μεταβεί σε στρατιωτική φρουρά στην συνοριακή πόλη Ρεγιάχανλι στην Χατάι.

Η Άγκυρα προειδοποίησε το καθεστώς της Δαμασκού πως δεν θα ανεχθεί καμία παραβίαση των συνόρων της από Σύρους στρατιώτες, μετά την κατάρριψη του τουρκική μαχητικού από το συριακό στρατό.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo