Blogger Widgets

Wednesday, June 27, 2012

Αντάρτικο πόλεων καλά οργανωμένο πίσω από το βαν-βόμβα στη Microsoft

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ και την αντιτρομοκρατική μετά από τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι, αφού πρόκειται για μία πρωτοφανή εμπρηστική επίθεση. 
Μάλιστα κάποιο το συνδέουν και με την ημέρα που ξεκινά η δική των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς .

Από την Αστυνομία πάντως κάνουν λόγο....

για αναβάθμιση του νέου αντάρτικου πόλης αφού η οργάνωση των κακοποιών και το σχέδιο τους πολύ καλά μελετημένο.

Ωστόσο οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους, όπως είναι η μαρτυρία του φύλακα ασφαλείας. Πάντως οι δράστες φαίνεται πως ήθελαν να εντυπωσιάσουν και όχι να προκαλέσουν την απώλεια ανθρωπίνων ζωών αφού την ώρα που σημειώθηκε η επίθεση δεν υπήρχε κανένας από τα 125 άτομα που εργάζονται στην επιχείρηση.

Τώρα οι επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών και εκτιμούν πως υπήρχε ομάδα υποστήριξης με μοτοσυκλέτες και οι βομβιστές απομακρύνθηκαν από το σημείο προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τι λέει η Microsoft

Σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, τις πρώτες πρωινές ώρες, το κτίριο της Microsoft στην Αθήνα δέχτηκε επίθεση από δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν με ένα βαν εντός της εισόδου του κτιρίου, ανάγκασαν τους δύο υπαλλήλους του προσωπικού ασφάλειας να εξέλθουν του χώρου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο βαν. Προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποί μας και είμαστε ευγνώμονες που δεν υπήρξαν τραυματίες και όλο το προσωπικό είναι ασφαλές. Αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας προκειμένου να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo