Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Χρεοκοπημένος επιχειρηματίας αυτοκτονεί μπροστά στους δικαστές

Έκρυψε το πρόσωπό του μέσα στα χέρια του, έβγαλε έναν βαρύ αναστεναγμό και λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος του δικαστηρίου τον έκρινε ένοχο για εμπρησμό του σπιτιού του με κίνητρο την αρπαγή των ασφαλίστρων, ο 53χρονος επιχειρηματίας....
κατάπιε ένα χάπι και έπεσε νεκρός μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγγενών του.


Ο Μάικλ Μαρίν πρόλαβε τις χρυσές χρονιές του αμερικανικού χρηματιστηρίου και κατάφερε να κάνει τεράστια περιουσία που εξασφάλιζε μια άνετη ζωή σε εκείνον, τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους σε πολυτελές προάστιο της Αριζόνας. Όταν η οικονομική κρίση χτύπησε τη χώρα, όμως, έβλεπε την καριέρα του να καταστρέφεται, ανήμπορος να κάνει κάτι για να σταματήσει την αντίστροφη μέτρηση.
Στις 5 Ιουλίου του 2009 η υπερπολυτελής έπαυλή του με τα τέσσερα γκαράζ έγινε στάχτη και εκείνος σώθηκε από θαύμα καταφέρνοντας -όπως ο ίδιος κατέθεσε- να βγει από το φλεγόμενο σπίτι κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιώντας μια σκάλα από σκοινί που υπήρχε στον δεύτερο όροφο και φορώντας στολή καταδύσεων.
Κι ενώ περίμενε να κατατεθεί στον λογαριασμό του ιλιγγιώδες ποσό από την ασφαλιστική εταιρεία που θα του έδινε μεγάλη ανάσα στην περίοδο της οικονομικής καταστροφής, ενημερώθηκε πως κατατέθηκε εναντίον του μήνυση για εμπρησμό!
Τρία χρόνια αργότερα, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τον εμπρησμό της έπαυλης των 3.500.000 ευρώ με κίνητρο τα χρήματα του ασφαλιστηρίου. Με την ολοκληρωτική καταστροφή του ακινήτου επίσης γλίτωνε την καταβολή της υποθήκης. Η ποινή για τον πρώην επιχειρηματία της Wall Street ήταν 16 χρόνια φυλάκισης.
Στο άκουσμα της απόφασης η κάμερα του δικαστηρίου ζούμαρε στο πρόσωπο του 53χρονου Μάικλ Μαρίν. Ηταν συντετριμμένος. Έκλεισε τα μάτια, έκρυψε για λίγο το πρόσωπό του στα χέρια του, έβαλε ένα χάπι στο στόμα του και το κατάπιε πίνοντας κάτι από ένα πλαστικό μπουκάλι που είχε μαζί του.
Έπεσε στο πάτωμα κι λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί του νοσοκομείου του Φοίνιξ, όπου μεταφέρθηκε, ανακοίνωσαν τον θάνατό του.


iefimerida.gr

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo