Blogger Widgets

Saturday, June 30, 2012

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται να προσφύγει η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας "ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή" την μη απόδοση της θέσης του Ζ' Αντιπροέδρου της βουλήςστον υποψήφιο του κόμματος Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Ωστόσο, ο Κ.Ζησιμόπουλος δεν ήταν δυνατόν να εκλεγεί καθώς....
συγκέντρωσε μόλις 41 ψήφους. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ετοιμάζεται η προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων!

Ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο σέβονται την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μέχρι τότε οι πάντες οφείλουν να καταλάβουν ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιμάχεται το ένοχο για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος σύστημα εξουσίας. Χρυσή Αυγή-Εναντίον Όλων».

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo