Blogger Widgets

Wednesday, June 27, 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 27/06/2012

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Θράκης, ενίσχυση του μελτεμιού στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί....

από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια και δυτικά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 29. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.


0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo