Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

Εξώσεις πολιτών στην Ισπανια με χρήση των ΜΑΤ!

Eνώ η εγχώρια δουλική ελίτ προσπαθεί να πείσει τα νέα παιδιά να εγκαταλείψουν τη χώρα παραδίδοντάς την για πάντα στους λαθρομετανάστες (αυτός είναι ο σκοπός γιατί έτσι ελπίζουν στο οριστικό τέλος του Ελληνισμού, αλλά θα βγουν γελασμένοι) δεν τους λένε σε ποιόν υποτιθέμενο εργασιακό παράδεισο να καταφύγουν τα παρακάτω που θα δείτε....
είναι δημοσιευμένα από το περιοδικό lifo και είναι σοκαριστικά γιατί φοβόμαστε μήπως τα δούμε και εδώ. Ελπίζουμε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί θα πράξουν το καθήκον τους πρώτα για τους Έλληνες πολίτες και δεν θα δούμε κάτι που γίνεται στην Ισπανία ολόκληρη αστυνομία  να δουλεύει σαν φοροεισπράκτορας για τοκογλύφους των τραπεζών.
Πετώντας νερό, αβγά και κροτίδες στους αστυνομικούς αντέδρασαν οι περίοικοι σε περιοχή  στο Οβιέδο, όταν εκείνοι ήρθαν συνοδεία δικαστικών κλητήρων για να κάνουν έξωση σε οικογένεια που αδυνατούσε να αποπληρώσει το στεγαστικό της δάνειο.
Εξω από το σπίτι είχαν μαζευτεί μέλη της οργάνωσης «Stop Deshaucios», «Σταματήστε τις εξώσεις» που προσπάθησαν να προστατεύσουν τους ιδιοκτήτες.
 17 άνθρωποι συνελήφθησαν στα επεισόδια που έγιναν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Jorge Lamb, ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο ζούσε από το 2004 μαζί με τη σύζυγο του και την 5 μηνών κόρη του.
Είχαν, με τη βοήθεια της οργάνωσης, αποφύγει ήδη μια έξωση τον περασμένο Απρίλιο αλλά οι δανειστές επανήλθαν με τη βοήθεια των αρχών.
 Μετά από τρείς ώρες διαμαρτυρίας οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με χειροπέδες στα φορτηγά της αστυνομίας.  Οι διαδηλωτές τραγούδησαν τραγούδια όπως "Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κοινωνική ειρήνη", "ο αγώνας συνεχίζεται", ή άλλα για τις τράπεζες.

Έπεσαν αβγά, κροτίδες και νερά στην αστυνομία που επιχείρησε δύο φορές για να σπάσει τον κλοιό και τελικά τα κατάφερε.

Οι διαδηλωτές συμφώνησαν να συνεχίσουν την διαμαρτυρία στα κεντρικά γραφεία της Cajastur, της τράπεζας που κατέχει την υποθήκη του Χόρχε.

  
defencenet.gr




0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo