Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

Τα έβγαλαν, την έσωσαν

Γυναίκες οπαδοί της Χούτνικ Κρακοβίας έστησαν ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες τους, πούλησαν πάνω από 30.000 αντίτυπα και έσωσαν το σωματείο από την οικονομική καταστροφή.
Την ομάδα Χούτνικ Νόβα Χούτα δεν πρέπει να την ξέρει και κανείς στον τόπο μας. Και όμως αυτός ο σύλλογος....
που έχει έδρα την Κρακοβία, παρά το ότι εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων έχει βρεθεί στην Δ' κατηγορία της Πολωνίας, οι όχι και τόσο πολλοί οπαδοί του, είναι κάτι περισσότερο από πιστοί. Για να την ακρίβεια θα έπρεπε να πούμε πιστές. Αυτό που έκαναν ορισμένες φίλες της ομάδας, είναι μοναδικό και αποδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την αγάπη τους.
Τα κοριτσόπουλα της Χούτνικ λοιπόν όταν είδαν πως η ομάδα δεν θα είχε σωτηρία και κινδύνευε άμεσα με διάλυση, αποφάσισαν να τα πετάξουν έξω. Εστησαν ένα ημερολόγιο με γυμνές φωτογραφίες τους και αυτό μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα από 30.000 αντίτυπα με αποτέλεσμα να έχουν βρεθεί τα φράγκα για την επιβίωση.

Μάλιστα μία από τις κοπέλες που πόζαραν είναι και η μνηστή του προέδρου του συλλόγου, Αλίσια, με τον πρόεδρο να δηλώνει περήφανος γι αυτό και να προαναγγέλλει την έκδοση αντίστοιχου ημερολογίου και για το 2013...

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo