Blogger Widgets

Wednesday, June 27, 2012

Stealth υποβρύχιο στον βυθό της Βαλτικής;

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το μυστηριώδες μεταλλικό αντικείμενο μήκους 18 μέτρων, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, του οποίου το σχήμα μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "ιπτάμενο δίσκο". Οι δύτες που εξερευνούν ένα άγνωστο αντικείμενο λένε πως ο εξοπλισμός τους τίθεται εκτός λειτουργίας μόλις πλησιάσουν....
στα 200 μέτρα, επιτείνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο που καλύπτει το άγνωστο αντικείμενο.

Δύτες της ομάδας «Ocean X» που βουτούν στο σημείο λένε πως κάποιες κάμερες και το δορυφορικό τηλέφωνο της ομάδας δεν λειτουργούν όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο και τίθενται και πάλι σε λειτουργία μόλις απομακρυνθούν! «Κάθε τι ηλεκτρικό παύει να δουλεύει», δήλωσε ο δύτης Stefan Hogerborn. «Μόλις απομακρυνόμαστε ξαναλειτουργεί, μόλις ξαναπλησιάσουμε σβήνει!»

«Έχουμε ζήσει πράγματα που πραγματικά δεν φανταζόμουν και είμαι ο μεγαλύτερος σκεπτικιστής της ομάδας σχετικά με τις θεωρίες αυτές», είπε ο δύτης Peter Lindberg.

«Είμαι πεπεισμένος πως βρήκαμε κάτι εντελώς μοναδικό», δήλωσε ο επίσης δύτης Dennis Åsberg.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει πολεμικά πλοία της Σουηδίας και την Φινλανδίας, ενώ ένα "πέρασμα έκανε και μία φρεγάτα του αμερικανικού Ναυτικού. Σε όλες τις περιπτώσεις κανένας δεν κατάφεραν να πλησιάσει το αντικείμενο στο βυθό αφού τα βαθυσκάφη παρουσίαζαν δυσλειτουργίες και ο κίνδυνος να απωλέσουν την ενέργειά τους και αβοήθητα να καταλήξουν στον βυθλό ήταν μεγάλες.
Σημειώνεται ότι πίσω από το μεταλλικό αντικείμενο υπάρχουν σαφή ίχνη ολίσθησης στον βυθό σαν να πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ένα αεροσκάφος στην έρημο. Κάποιοι ειδικοί στα υποβρύχια οχήματα δεν αποκλείουν να πρόκειται για stealth υποβρύχιο των ΗΠΑ ή της Ρωσίας, το οποίο απωλέστηκε κατά την διάρκεια δοκιμών. 








0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo