Blogger Widgets

Wednesday, June 27, 2012

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή στον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Τουρκικό προξενείο θαπραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη, στις 10 το πρωί, Κύπριοι φοιτητές, λόγω της επίσκεψης του 
ηγέτη των γκρίζων λύκων στη Θεσσαλονίκη. Ο Μπαχτσελί θα συνεχίσει την περιοδεία που ξεκίνησε σήμερα από την Ξάνθη στην....


Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη. Η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Είναι εντελώς αδιανόητο ο αρχηγός των πιο σκληροπυρηνικών Τούρκων εθνικιστών να πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας κι εμείς, σαν κράτος, άβουλοι ως συνήθως, να κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Εάν βέβαια υπήρχε εθνικό κράτους δικαίου, ο εν λόγω κύριος με την είσοδό του σε ελληνικό έδαφος θα συλλαμβανόταν και θα οδηγούνταν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αλλά φαίνεται ότι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η οφθαλμολογική επέμβαση στον Αντώνη Σαμαρά και οι λιποθυμίες του κυρίου Ράπανου.

Εμείς, ως Π.Ε.Ο.Φ. (Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών), δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς.

Εδώ και χρόνια, για όσους μας ξέρουν, είμαστε μπροστά στον αγώνα για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού από τα κατεχόμενα εδάφη μας στην Κύπρο και σε όλες τις αλύτρωτες πατρίδες.

Απαιτούμε, είτε να μην επιτραπεί η είσοδος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην πατρίδα μας, είτε με tο που θα εισέλθει, να συλληφθεί και να οδηγηθεί σε δικαστήριο για τα εγκλήματά του κατά των Ελλήνων».

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo