Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

"Έλεγχος της τροφής και "πράσινοι φόροι" για τη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους" (VIDEO))

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο (Ελληνικοί υπότιτλοι)όπου ο Άλεξ Τζόουνς εξηγεί με στοιχεία και δεδομένα πως η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) θα προσπαθήσει να μας επιβληθεί μέσω του ελέγχου της τροφής και της....
ψευτοοικολογίας βασισμένης πάνω στη φορολογία της αναπνοής των ανθρώπων (διοξείδιο του άνθρακα). Το βίντεο είναι απαραίτητο να το παρακολουθήσετε με προσοχή μόνο η ενημέρωση μπορεί να αποτρέψει τα επερχόμενα εγκλήματα.
Αναλογιστείτε ότι η ΝΤΠ θέλει μείωση πληθυσμού 80% και θα καταλάβετε ότι είναι μάλλον απίθανο να βρίσκεστε μέσα στο 20% που θα επιβιώσει ως σκλάβος και γελωτοποιός αυτών των άρρωστων εγκεφάλων.

Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένη Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρα που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αδυνατίσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλύρους του φάσματος κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού, το κλωνοποιημένο κρέας, το rBGH και όλα μπήκαν στην διατροφή μας και στο περιβάλλον - είτε το θέλουμε είτε όχι.


katohika

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo