Blogger Widgets

Friday, June 29, 2012

«Το χασίς μας έκανε από Ναζί, χίπισσες», λένε δίδυμες τραγουδίστριες

Στα 11 τους οι δίδυμες αδελφές Γκάιντε φορούσαν t-shirt με τον χαμογελαστό Χίτλερ καιτραγουδούσαν εναντίον των Εβραίων στα πλαίσια του συγκροτήματος Prussian Blue. Όμως η μαριχουάνα τους άλλαξε τον τρόπο που σκέφτονται. «Είμαι ενθουσιασμένη....

που συνυπάρχουν τόσες πολλές κουλτούρες στον πλανήτη μας. Με κάνει περήφανη για την ανθρωπότητα», δηλώνει η -20χρονη πλέον Λίνξ- η μια από τις δυο Καλιφορνέζες αδελφές Γκάιντε που επτά χρόνια πριν γινόντουσαν πρωτοσέλιδα εξαιτίας του νεοναζιστικού συγκροτήματος που είχαν ιδρύσει.
Τι άλλαξε;


Ως πρωτοετής στο γυμνάσιο η Λίνξ μπήκε στο νοσοκομείο για να της αφαιρεθεί ένας όγκος στον ώμο. Όταν βγήκε, οι γιατροί της έγραψαν μορφίνη και OxyContin για να αντιμετωπίσει τον πόνο. Καθώς επίσης και μαριχουάνα η οποία, όπως δηλώνει «Μου έσωσε την ζωή. Πλέον πιστεύω ότι εμείς, εγώ και η αδελφή μου, είμαστε γεννημένες θεραπεύτριες. Ότι έχουμε έρθει σε αυτή την ζωή για να εκπέμπουμε όσο περισσότερο θετική ενέργεια και αγάπη μπορούμε».

Μια 180 μοιρών στροφή για δυο κορίτσια που μεγάλωσαν παίζοντας στα γόνατα του παππού τους ο οποίος φορούσε ζώνη με σβάστικα, οδηγούσε φορτηγάκι με σβάστικα και ζούσε σε ένα κάστρο με σημαίες με σβάστικες. Ενώ, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσαν στην Daily Mail, φανατική εθνικίστρια ήταν και η μητέρα τους.

Η ουσία είναι ότι πλέον οι 20χρονες αποκηρύσσουν δηλώσεις του τύπου «Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας μεγάλος άντρας που προσπαθούσε να σώσει την φυλή του», «Δεν πιστεύουμε ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν συνολικά τόσοι Εβραίοι τότε» και «Υπήρχαν στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά είχαν πισίνες και γήπεδα του τένις. Δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που ετοιμάζεσαι να σκοτώσεις».



0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo