Blogger Widgets

Wednesday, June 13, 2012

Η Μερκελ εκθέτει Σαμαρά-Βενιζέλο

O απολυτός διασυρμός των φιλομνημονιακών κομμάτων έγινε από την Μερκελ. Η καγκελάριος της Γερμανίας ξεκαθάρισε πως είναι αδύνατη η όποια σκέψη
επαναδιαπραγμάτευσης, εκθέτοντας έτσι το μνημονιακο μπλοκ των Σαμαρά-Βενιζέλου,που σαν βασικό τους επιχείρημα έχουν την....

επαναδιαπραγμάτευση των επαχθών ορών του μνημονίου!!

Το ψέμα εχει κοντά ποδάρια όπως λέει και η σοφή λαϊκή ρήση και η Μερκελ αποκαθιστά την αλήθεια η οποία είναι μια και μονό. Μνημόνιο των 1500.000 και βαλέ ανέργων,2.500 αυτοκτονίες δεκάδων χιλιάδων λουκέτων και χιλιάδων υποσιτισμένων παιδιών η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, απελευθέρωση της πατρίδας από τον νεοφιλελεύθερο φασισμό, διαχείριση των φυσικών και ανθρώπινων πόρων από εμάς για εμάς και παραδειγματική τιμωρία των προσκυνημένων του δικομματισμού που είναι ένοχοι για εσχάτη προδοσία και έγκλημα εκ προ μελέτης κατά του λαού και της πατρίδας.Η επιλογή είναι δικιά μας!

Υ.Γ. Κύριοι Σαμαρά-Βενιζέλο, τώρα που δεν ισχύει η αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου,θα παραδεχτείτε επιτέλους πως μόνος σας δρόμος και στόχος είναι η πλήρης εφαρμογή του μνημονίου και των νέων ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;;

"Οι Έλληνες θα πληρώσουν για να παραδειγματιστούν και άλλοι"

Επιμένει κατηγορηματικά στην τήρηση των επαχθών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ. Μάλιστα, διαχωρίζει την περίπτωση της Ισπανίας όπου το πρόβλημα εντοπίζεται μόνον στον τραπεζικό τομέα και όχι στο σύνολο της κρατικής λειτουργίας.

Η κυρία Μέρκελ μιλώντας χθες σε στελέχη του οικονομικού συμβουλίου του κόμματός της ήταν «κάθετη» στις απόψεις της και εξαιρετικά κυνική.

«Η λιτότητα που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, αναγκαία καθώς εκτός των άλλων αποτελεί και το παράδειγμα για όλη την Ευρωζώνη», είπε η Α. Μέρκελ.

Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Το ερώτημα εάν η Ελλάδα θα φέρει σε πέρας το οικονομικό πρόγραμμά της δεν είναι απλά το ερώτημα εάν το πρόγραμμα θα έχει, ή όχι, επιτυχία, είναι μάλλον το ερώτημα εάν οι υποχρεώσεις στη μελλοντική Ευρώπη θα τηρούνται».

Είναι σαφές ότι η κα Μέρκελ, επιχειρεί να προλάβει το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της νέας δανειακής σύμβασης εκ μέρους των Ελλήνων.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo