Blogger Widgets

Wednesday, June 13, 2012

Συμφωνία Μίλαν-Παρί για Τιάγκο Σίλβα

Ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν την Μίλαν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την 10:00 πμ. Παρί Σεν Ζερμέν για την μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα στο "πόλη του φωτός".

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ξεκινήσει περίπου  εδώ και τρεις εβδομάδες ,με τα επεισόδια στο σίριαλ....

Τιάγκο Σίλβα  να είναι πολλά. Αρχικά οι "ροσονέρι" διέψευδαν τα σενάρια που ήθελαν τον Τιάγκο Σίλβα να απομακρύνεται από το Μιλάνο, με οποιαδήποτε πρόταση. Οι Παριζιάνοι καλοκοιτούσαν τον αμυντικό της Μίλαν και είχαν κάνει κρούση, αλλά ο Γκαλιάνι έχει πει πολλές φορές ότι δεν πωλείται και το όλο σκηνικό έχει καταντήσει βαρετό.

Όμως από χθες έχει ξεσπάσει πανικός στην Ιταλία, αού τόσο τα γαλλικά ΜΜΕ, όσο και το Milan Channel τονίζουν πως έχουν ήδη αρχίσει οι διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα. Η Μediaset, που έχει τα δικαιώματα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν αρκέστηκε όμως στο ότι έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις, αλλά κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες με ένα ποσό κοντά στα 50 εκ. ευρώ και τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να παίρνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 9 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η Παρί έλυσε την συνεργασία της με τον Σεαρά, ώστε να αδειάσει ακόμα μία θέση ξένου στο ρόστερ της.

Σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια, από την  στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις, αλλά καθώς φαίνεται ο Βραζιλιάνος  αμυντικός από τη νέα σεζόν  θα είναι κάτοικος Παρισιού.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo