Blogger Widgets

Wednesday, June 20, 2012

Παραδόθηκαν οι νέες εργατικές κατοικίες στα Τρίκαλα

Τη δικιά τους στέγη απέκτησαν από σήμερα 133 οικογένειες στα Τρίκαλα, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παραδοθούν και οι υπόλοιπες 25 κατοικίες. Η εκδήλωση ήταν συγκινητική καθώς λαμβάνει τέλος ένα γολγοθάς ετών για τους δικαιούχους οι οποίοι είχαν «κληρωθεί» από το 2009 ακόμη, αλλά....
σπίτια δεν έβλεπαν. Παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρ. Λάππας και οι αντιδήμαρχοί του κ.κ. Κολότσιος, Σπανός, Μανώλης, η ηγεσία του Εργατικού Κέντρου με την πρόεδρο κα Δήμα, τον αντιπρόεδρο και το γ.γ. κ.κ. Κόσσυφα και Μαντέλα, οι οποίοι εξεδήλωσαν τη στήριξή τους στις οικογένειες και ότι ο καθένας από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να επιλυθούν μικροπροβλήματα που απομένουν και έχουν να κάνουν κυρίως με τον περιβάλλοντα χώρο. Επί της ουσίας εντός των ημερών αναμένεται να συνδεθεί ο οικισμός με το δίκτυο αποχέτευσης της πόλης, οπότε θα μπορούν πλέον να κατοικήσουν κανονικά οι δικαιούχοι.

Τα σπίτια των δικαιούχων είναι, αναλόγως των οικογενειών, από 90 έως 120 τ.μ. και το τίμημα που θα καταβάλλουν είναι προς 2 € το τετραγωνικό κάθε μήνα, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο Δεκέμβριο.


trikalavoice.gr

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo