Blogger Widgets

Thursday, June 14, 2012

Πέφτει η θερμοκρασία από σήμερα

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως....
36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένιση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός στα δυτικά αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Στα ανατολικά θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και πιθανώς να σημειωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία,την ανατολική Στερεά,την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και σταδιακά στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 και στη νότια Κρήτη έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo