Blogger Widgets

Wednesday, June 13, 2012

Ένα κλαμπ... οργίων αποκλειστικά για πλούσιους!

Ένα κλαμπ… οργίων αποκλειστικά για πλούσιους αποκαλύφθηκε από το λάθος ενός εκ των μελών του, ο οποίος έγραψε στο blog του ότι κατουράνε όπου βρουν, παίζουν γκολφ γυμνοί, πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως και φυσικά κάνουν αχαλίνωτο σεξ.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές κλαμπ στην Ατλάντα, στο οποίο είχαν δικαίωμα να περνούν τις ώρες τους μόνο....

τα μέλη μιας συγκεκριμένης αδελφότητας.

Μέλη του είναι δικηγόροι, εισαγγελείς, μεγαλοεπιχειρηματίες, χρηματιστές, γιατροί και οι ισχυροί «παίκτες» του real estate, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα οργίαζαν κυριολεκτικά μακριά από τα φώτα των μίντια.

Όμως μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού δικηγόρου, Τζον Σ. Βάιτναουερ, έχει προκληθεί σάλος.

«Παίζουν γκολφ εντελώς γυμνοί και κατουρούν όπου βρουν, μπροστά στα υπόλοιπα μέλη, αλλά και τα κορίτσια του κλαμπ. Ένα μέλος έβαλε μάλιστα στοίχημα με τους υπόλοιπους ότι μπορούσε να σηκώσει το μπαλάκι του γκολφ από το γρασίδι χρησιμοποιώντας μονάχα τον πισινό του και υποχρέωσε την κοπέλα που κουβαλούσε τα μπαστούνια να παρακολουθήσει. Αυτό είμαι σίγουρος ότι εάν συνέβαινε σε ένα οποιοδήποτε κλαμπ της πόλης θα προκαλούσε την παρέμβαση της αστυνομίας που θα έκανε συλλήψεις», έγραψε ο ενοχλημένος κύριος Βάιτναουερ!

Όπως έγινε γνωστό τα μέλη, τα οποία μάλλον δεν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους εκεί, πλήρωναν μέχρι τώρα 7.500 ευρώ συνδρομή τον μήνα για να μπορούν να εκτονώνουν την αδρεναλίνη και τα άγχη τους παίζοντας γκολφ ολόγυμνοι, κάνοντας σεξ με τα κορίτσια του κλαμπ και πίνοντας κοκτέιλ μέχρι να λιποθυμήσουν!!!

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo