Blogger Widgets

Tuesday, June 19, 2012

Αυτός είναι ο πιο άσχημος άντρας του διαδικτύου (video)

Ο Chester Lee Ridens είναι άσχημος και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί ή όπως λέει ο ίδιος, το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να δεχόμαστε αυτό που....
 είμαστε και να είμαστε ευγενικοί με όλον τον κόσμο.

“Κοιτάζοντας πίσω όλες τις παιδικές φωτογραφίες μου, παρατηρώ ότι πάντα έκαναγκριμάτσες και θυμάμαι ότι προσπαθούσα με αυτές τις γκριμάτσες, να σπάσω τους καθρέφτες του σπιτιού”, λέει ο Ridens.

Μπορεί να μην τα κατάφερε να σπάσει καθρέφτες, αλλά έχει καταφέρει κάτι άλλο, πολύ σημαντικότερο από αυτό, αφού παράλυτος και ο ίδιος από τη μέση και κάτω, μετά από ατύχημα που είχε σε παιδική ηλικία, με τα δεκάδες βίντεο που έχει φτιάξει και δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, εμπνέειτους άλλους και τους παροτρύνει να είναι θετικοί με τον εαυτό τους και όλον τον κόσμο.

“Θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος, ότι οι άνθρωποι που δεν είχαν την τύχη να γεννηθούν όμορφοι, είναι καλοί και πολύ παραγωγικοί και όλοι πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η ομορφιά είναι μόνο στο δέρμα μας, τόσο επιφανειακή”, σημειώνει.


kamikazi

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo