Blogger Widgets

Sunday, June 24, 2012

Πάρτε αδιάβροχα!!!

Ασφαλώς θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο να προμηθευτείτε μέσα στο κατακαλόκαιρο την χειμερινή αυτή ενδυμασία, για να σας λύσω την απορία, σας γνωστοποιώ ότι η συγκεκριμένη ενδυμασία θα είναι το must του φετινού χειμώνα και αν την αγοράσετε τώρα θα επιτύχετε καλύτερη τιμή γιατί προβλέπετε τεράστια ζήτηση που θα  απογειώσει τις τιμές.
Και αυτό θα το οφείλουμε στον πρωθυπουργό μας....
κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε τονίσει ότι δεν μπορεί μια μικρή ομάδα διαδηλωτών  (εννοεί… την πλειοψηφία του ελληνικού λαού!)  να κλείνει το κέντρο της πρωτεύουσας στους καταναλωτές, προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στον εμπορικό κόσμο της Αθήνας. Μάλιστα με στόμφο (για την εύρυθμη λειτουργία της  Δημοκρατίας!) είχε προεκλογικά ανακοινώσει ότι θα χρησιμοποιήσει τα ειδικά οχήματα που έχουν αγοραστεί από το Ισραήλ και φέρουν κανόνι νερού, το οποίο όχι μόνο θα μας δροσίζει αλλά είναι σε θέση θα προξενήσει ακόμα και τραυματισμούς εξαιτίας της τρομερής πίεσης με την οποία εκτοξεύει το νερό. Φυσικά δεν αποτελεί πρωτοπορία στην στρατηγική καταστολή πλήθους αλλά είναι μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική  που έχει ξεκινήσει από τα αυταρχικά καθεστώτα της Λατινικής Αμερικής, Αφρικής και άλλων κοιτίδων… της δημοκρατίας.
Βέβαια για να αναγκαστούμε να προβούμε στην συγκεκριμένη αγορά θα πρέπει να έχουμε κάποιον λόγο και αυτό φρόντισε ο αγαπητός κ. Σαμαράς να μας τον δώσει. Έτσι  λοιπόν και σύμφωνα πάντα με τον κ. Γιάννη Μανώλη από τους ανεξάρτητους έλληνες ¨το ΠΑΣΟΚ έθεσε ως όρο να μην υπάρξουν εξεταστικές και διώξεις κατά πολιτικών προσώπων, για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο! ¨
Επιπροσθέτως ο κ. Σαμαράς φέρεται να  υπαναχωρεί στην αρχική εξαγγελία του περί κατάργησης του νόμου Ραγκούση περί ιθαγένειας.
Σκεφτείτε! Δεν έχουν περάσει ούτε λίγες ημέρες από την ανάδειξη του κ. Σαμαρά ως πρωθυπουργού και ήδη διαφαίνονται μεγάλες υπαναχωρήσεις από τις αρχικές του εξαγγελίες, τι θα γίνει τους επόμενους μήνες!
Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι να τρέξουμε και να αγοράσουμε αδιάβροχα!
Ο Αγιολουκαΐτης 

filologos10

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo