Blogger Widgets

Wednesday, June 13, 2012

Αίθριος και ζεστός ο καιρός την Πέμπτη

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα. Μόνο στα βορειοανατολικά ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως έως 7 Μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5  και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως....

36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί  4 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη  Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ανατολικά  και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo