Blogger Widgets

Monday, June 18, 2012

Μεγάλη γκάφα από την UEFA!!!

Πρώτο θέμα έχει γίνει σε Ισπανία, Ιταλία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, το… βολικό-και για τις δυο ομάδες-σκορ 2-2, με το οποίο έληξε η UEFA το Κροατία-Ισπανία, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του κρίσιμου αγώνα των δυο ομάδων για τον γ’ όμιλο του EURO 2012!  

Συγκεκριμένα, στα τεστ που κάνει η UEFA για να ελέγξει την γραμμή του εσωτερικού κυκλώματος τηλεόρασης εμφάνισε....

στον πίνακα του Ισπανία-Κροατία το συγκεκριμένο σκορ, με το οποίο έχει γίνει ολόκληρος ντόρος, καθώς αφήνει εκτός της Ιταλία!  

Λέτε να κάνουν πλάκα στους Ιταλούς, οι οποίοι είχαν… καεί με τον ίδιο τρόπο και το 2004, όταν έφεραν 2-2 Δανοί και Σουηδοί Λόγω τύχης… έκατσε το συγκεκριμένο σκορ, αλλά και επικράτησε πανικός, καθώς η  UEFA… έβαλε σκορ 2-2. 

Πως έγινε αυτό;. Η UEFA κάνει πριν από κάθε αγώνα τεστ για να τσεκάρει, αν όλα λειτουργούν κανονικά όσον αφορά στην γραμμή του κλειστού τηλεοπτικού κυκλώματος που στέλνει εικόνα στους σταθμούς! Την Δευτέρα για τον συγκεκριμένο λόγο χρησιμοποιήθηκε μία τυχαία εικόνα στατιστικών και πίνακας για το Ισπανία-Κροατία. Αυτό το τεστ το βλέπουν μάλιστα δημοσιογράφοι και έτσι αποκαλύφθηκε το… βολικό 2-2 που τοποθετήθηκε στον πίνακα. Σύμφωνα με την τύχη, τα γκολ πέτυχαν οι Τόρες (6’), Μάντζουκιτς (6’), Γέλαβιτς (51’) και Ινιέστα (52’). Επίσης, σύμφωνα με το τεστ της UEFA, ο Τόρες έχει «αποβληθεί» με κόκκινη κάρτα στο 45’ ενώ η κατοχή είναι υπέρ των Κροατών με ποσοστό 51%-49%... Λέτε να βγει αληθινό το τεστ της UEFA;

0 σχόλια:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | SharePoint Demo